Balmyou kahviöljy

32,00 

Ihon toimintaa aktivoiva tehoseerumi aikuiselle iholle, sopii lähes kaikille ihoille. Ihana lahjaidea kahvinystävälle.

Kuvaus

Ihon toimintaa aktivoiva aikuisen ihon tehoseerumi n. +40. Kahviöljy on puhdas, eläinkokeeton ja 100% vegaaninen tuote.

Arabica Kahviöljy on erityisen sopiva aikuiselle ja huonosti toimivalle iholle. Se sisältää runsaasti linoli- ja öljyhappoa, jotka pystyvät imeytymään erityisen hyvin ihoon ja auttavat ihoa palautumaan esim. UV säteiden vaurioilta. Kahvin sisältämä palmitoleiinihappo, jota on luonnostaan ihossa, mutta joka vähenee iän myötä, vahvistaa ihon pintaa ja säilyttää ihossa kosteutta. Runsaan kofeiinipitoisuutensa ansiosta vilkastuttaa voimakkaasti ihon aineenvaihduntaa, minkä vuoksi ihon väri kirkastuu. EI suositella punakkaalle eikä tulehtuneelle iholle.

Käytä kasvoseerumin tapaan aina kun ihosi tuntuu veltostuneelta, samean väriseltä ja kaipaa tehokasta aktivointia. 1-2 tippaa riittää joten tuote erittäin rii

Uudistaa ja elvyttää ihoa. Tuotteen tuoksu tulee aidoista paahdetuista kahvipavuista.

IHANTEELLINEN MYÖS SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE! Vilkastuttaa nestekiertoa ja siten vähentää turvotusta sekä silmänalusten tummuutta.

Suosittelemme kahviöljyn käyttöä kuuriluontoisesti sen vahvan aktivoivan vaikutuksen vuoksi. Käytä kasvoseerumin tapaan illoin 2-4 vkon ajan/kun iho tuntuu samelta ja veltostuneelta ja kaipaa tehokasta aktivointia. Pidä 2-3 vkon tauko ja anna ihollesi uusi kuuri. Voi käyttää myös sekoitettuna 1-2 tippaa kasvovoiteeseen (voidetta kämmenelle ja siihen kahviöljytipat) .

Saatavana 20ml lasinen pipettipullo