Boho kynsilakka

8,50 

Bohon kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat. Kynsilakoissa on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys. Turvallisempi lapsille.

Kuvaus

Bohon kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat joko 9free tai 10free kynsilakkoja värisävyistä riippuen.

Bohon kynsilakoissa on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys, miellyttävä ja helppo työstää kynnelle, hyvä levitettävyys, kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta.

Pääraaka-aineina kynsilakoissa on mm. puuvilla, peruna, maissi, vehnä. Koostumukseen on lisätty piitä, joka vahvistaa kynttä.

#9FREE = (ei sisällä) tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi, styreeni, bentzophenone-1

#10FREE = (ei sisällä) tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi, hartsi, styreeni, bentzophenone-1

minilakka 6ml

Lisätiedot

Sävy

15, 50, 52, 57, 77, 79, 81, 91, 10, 72, 80, 58