Herukka Kasvovesi

9,00 24,50 

Ekopharma herukka kasvovesi on geelimäinen rauhoittava kasvovesi herkälle iholle. Käy myös parranajon jälkeen ihoa rauhoittamaan.

Poista

Kuvaus

Geelimäinen ja hajustamaton kasvovesi, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja vahvistaa herkkää helposti reagoivaa ihoa.
Herkänihon tarpeisiin tarkoin valikoituja ainesosia sisältävä Herukka Kasvovesi lisää ihon hyvinvointia, vahvistaa sen puolustuskykyä ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitotuotteiden vaikuttavat aineet.

Kasvovedenkäyttö viimeistelee puhdistuksen ettei iholle jää puhdistus tuotteen ym. rippeitä sekä valmistaa ihon hoitovoiteita/tuotteita varten edistäen niiden imeytymistä ja usein hoitovoidetta ei tarvitse niin paljon. Ekopharman kasvovesiä voi yhdistellä eri marjalinjojen muihin puhdistustuotteisiin ihon tarpeen mukaan.

Käyttöohjeet:

Taputtele Herukka Kasvovettä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistuksen jälkeen. Jos haluat lisätä hoitavuutta, voit laittaa kasvovettä useampia kerroksia. Voit käyttää geelimäistä kasvovettä myös naamion tavoin levittämällä sitä runsaasti kasvoille ja asettamalla päälle kasvopaperikompressin noin 10 minuutin ajaksi. Sopii myös miehen poskien rauhoittamiseen parranajon jälkeen.

Saatavina  250ml ja kokeilu/matkakoko 75ml

Lisätiedot

Koko

250ml, 75ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herukka Kasvovesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *