Karpalo kasvovesi

9,60 24,50 

Ekopharma karpalo kasvovesi on talineritystä tasapainottava, tulehtusta hillitsevä ja rauhoittava tuote epäpuhtaalle, rasvaiselle ja sekaiholle.

Kuvaus

Karpalo kasvovesi on ihoa rauhoittava, tulehdusta hillitsevä ja talintuotantoa tasapainottava. Soveltuu hyvin rasvaiselle epäpuhtaalle iholle ja sekaiholle.

Se sisältää kivennäisaine- ja vitamiinirikasta aloe veraa, jolla on ihon luonnollista paranemisprosessia vahvistava vaikutus. Pajunkuoriuute sisältää luontaista aspiriininkaltaista ainetta ja lievittää tulehdusta ja hillitsee talineritystä. Piparminttuöljy raikastaa ihoa ja karpalouute on luonnollisesti antimikrobinen ja tuo iholle vitamiineja ja kivennäisaineita.

Kasvovedenkäyttö viimeistelee puhdistuksen ettei iholle jää puhdistus tuotteen ym. rippeitä sekä valmistaa ihon hoitovoiteita/tuotteita varten edistäen niiden imeytymistä ja usein hoitovoidetta ei tarvitse niin paljon. Ekopharman kasvovesiä voi yhdistellä eri marjalinjojen muihin puhdistustuotteisiin ihon tarpeen mukaan.

Käyttö: Viimeistele puhdistus suihkuttamalla tai levittämällä kasvovettä vanulapulla kasvojen ja kaulan alueelle aamuin illoin. Vältäthän tuotteen joutumista silmiin.

Saatavilla kokoina 250ml ja kokeilu/matkapakkaus75ml

Lisätiedot

koko

250ml, 75ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karpalo kasvovesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *