Karpalo Oil-to-milk puhdistusöljy

18,00 

Ekopharma Karpalo oil-to-milk puhdistusöjy on hellävarainen vesiliukoinen kasvojenpuhdistusöljy, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaksoispuhdistuksen ensimäiseen vaiheeseen tukkeutuneelle iholle.

Kuvaus

Karpalo oil-to-milk puhdistusöjy on vesiliukoinen kasvojenpuhdistusöljy. Innovatiivinen öljygeeli sopii kaikille ihotyypeille, ja on hellä myös kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle ja silmämeikin poistoon sellaisenaan. Erinomaisen puhdistustehonsa vuoksi se poistaa vaivatta myös raskaan meikin ja fysikaaliset aurinkosuojat ja tukkeutuneelle iholle kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi. Oil-to-milk puhdistusöljyssä on pehmeä koostumus, joka muuntuu iholla maitomaiseksi emulsioksi ja huuhtoutuu helposti vedellä jättäen ihon joustavaksi ja piparmintun raikkaaksi. Äärimmäisen riittoisa; vain pieni nokare puhdistaa niin kasvot, kaulan kuin dekolteen.

Käyttö: Pumppaa pähkinänkokoinen määrä Karpalo Puhdistusöljyä kämmenelle ja levitä kosteille tai kuiville kasvoille. Jos iho on kuiva, kostuta kädet ja emulgoi öljy vasta sitten samettiseksi maidoksi. Voit poistaa öljyllä myös silmämeikin. Huuhtaise pois iholta haalealla vedellä. Voit käyttää öljyä sellaisenaan tai kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena jonka jälkeen puhdistat ihon karpalo puhdistusgeelillä tai vadelma puhdistusvaahdolla

Saatavana 100ml ilmatiivis pumppupullo joka tyhjenee melkein viimeistä pisaraa myöden

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karpalo Oil-to-milk puhdistusöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *