Karpalo puhdistusgeeli

9,60 24,50 

Seka- ja rasvaiselle iholle soveltuva puhdistusgeeli. Puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kuivattamatta ihoa sekä tasapainottaa talintuotanto.

Kuvaus

Karpalo puhdistusgeeli on hellävarainen pesugeeli kasvoille, joka soveltuu hyvin rasvaiselle ja sekaiholle eikä kuivata ihoa. Puhdistusgeeliä voi käyttää kaksoispuhdistukseen esim. tukkeutuneelle iholle, raskaamman meikinpoistoon ym. karpalon puhdistusöljy oil-to-milkin kanssa.

Se puhdistaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti tukien samalla ihon luontaista pH-tasapainoa. Glyseriini ja suomalaisesta sokerijuurikkaasta tuleva betaiini kosteuttavat ihoa. Karpalo sisältää antimikrobisia yhdisteitä ja siitä valmistettu marjauute hoitaa ihoa hellävaraisesti. Puhdistusgeelin piparminttuöljyllä on ihoa viilentäviä ja talintuotantoa tasapainottavia ominaisuuksia.

Käyttö: Levitä puhdistusgeeliä aamuin illoin vanulapulla tai sormenpäillä kasvojen ja kaulan alueelle pyörivin liikkein. Pyyhi pois vanulapulla tai huuhtele runsaalla vedellä.

Saatavina 250ml ja 75ml kokeilu/matkakoko pumppupullot

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Lisätiedot

koko

250ml, 75 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karpalo puhdistusgeeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *