Karpalon Siemenöljy

29,90 

Ekopharma Karpalo siemenöljy on rasvaiselle, epäpuhtaalle ja akne iholle soveltuva tehotuote joka tasapainottaa talintuotantoa ja samalla hillitsee ihon pinnan kuivumista.

Kuvaus

Ekopharman karpalon siemenöljy käy akne ja rasvaiselle iholle tasapainottamaan talintuotantoa ja pehmittää hyvin myös tukkeutunutta ihoa. Karpalo Siemenöljyllä on ihoa ravitseva, vahvistava ja suojaava vaikutus, se auttaa tasapainottamaan ihon talintuotantoa. Karpalon ja viinirypäleen siemenöljyt ravitsevat ihoa hyvillä rasvahapoillaan ja niiden sisältämät antioksidantit ovat ihoa suojaavia ja hoitavia. Piparmintulla on ihoa viilentävä ja tasapainottava vaikutus ja antaa tuotteelle raikkaan tuoksun.

Käyttö: Käytä sellaisenaan kasvojen ja kaulan alueella päivä- ja/tai yövoiteena. Öljyä voi lisätä 2-4 tippaa Öljyttömään Hoitovoiteeseen lisäämään hoitotehoa.

saatavana lasisessa 30ml pipettipullossa

Käyttöohjeet:
Käytä sellaisenaan kasvoilla, kaulalla ja dekolteella päivä- ja/tai yövoiteena. Voit myös lisätä 2-4 tippaa Öljyttömään Hoitovoiteen sekaan lisäämään hoitotehoa. Vältä pipetin osumista ihoon.

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karpalon Siemenöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *