Lahjakortti

Lahjakortti käy maksuvälineenä hoitolassa sekä halutessasi myös verkkokaupassa valitsemallasi summalla.
Kuvaus

Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä hoitolassa tai myös halutessasi verkkokaupassa. Lahjakortin käyttöön tarvitaan tilauksen yhteydessä tuleva numero, joka ilmoitetaan lahjansaajalle.  Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Pidemmästä voimassaoloajasta voidaan sopia erikseen.

  1. valitse summa ja klikkaa valinta jos haluat lahjakortin käyvän myös verkkokauppaan
  2. kirjoita kommentti osioon jos haluat osoittaa summan johonkin tiettyyn hoitoon esim. (65€) kasvohoito sekä tieto siitä jos haluat kortista sähköpostiin pdf version tai tulet noutamaan kortin hoitolasta
  3. valitse maksutapa

Heti maksutapaa käytettäessä lahjakortti on samantien käytettävissä. Ilmoitat vain summan ja/tai hoidon nimen, voimassaoloajan sekä numeron lahjansaajalle yhteytietojeni kera. Pdf version voit välittää eteenpäin sähköpostitse tai tulostaa lahjansaajalle.

Ilmoita jos haluat noutaa ostamasi lahjakortin hoitolasta jolloin maksutapana käy myös käteinen tai kortti. Jos haluat tulostettavan pdf version sähköpostiisi kannattaa meihin olla yhteydessä pari arkipäivää ennen lahjakortin antamista, jotta ehdimme sen toimittaa sinulle.