Lahjakortti

Lahjakortti käy maksuvälineenä hoitolassa sekä halutessasi myös verkkokaupassa valitsemallasi summalla. Lahjakortteja ei lähtökohtaisesti postiteta.
Kuvaus

Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä hoitolassa tai myös halutessasi verkkokaupassa. Lahjakortin käyttöön tarvitaan tilauksen yhteydessä tuleva numero, joka ilmoitetaan lahjansaajalle.  Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Pidemmästä voimassaoloajasta voidaan sopia erikseen. Jouluksi ostetuissa lahjakorteissa on pidennetty käyttöaika.

  1. valitse summa ja klikkaa valinta jos haluat lahjakortin käyvän myös verkkokauppaan
  2. kirjoita kommentti osioon jos haluat osoittaa summan johonkin tiettyyn hoitoon esim. (68€) kasvohoito sekä tieto siitä jos haluat kortista sähköpostiin pdf version tai tulet noutamaan kortin hoitolasta. Lahjakortteja ei lähtökohtaisesti postiteta.
  3. valitse maksutapa heti tai maksu hoitolasta noudettuna kortilla tai käteisellä.
  • Heti maksutapaa käytettäessä lahjakortti on samantien käytettävissä. Ilmoitat vain summan ja/tai hoidon nimen, voimassaoloajan sekä numeron lahjansaajalle yhteytietojeni kera.
  • Pdf version voit välittää eteenpäin sähköpostitse tai tulostaa lahjansaajalle.

JOS haluat ostaa lahjakortin useammalle eri henkilölle on tehtävä erilliset tilaukset, jotta jokainen lahjansaaja saa oman koodin

Ilmoita jos haluat noutaa ostamasi lahjakortin hoitolasta jolloin maksutapana käy myös käteinen tai kortti.

Jos haluat tulostettavan pdf version sähköpostiisi kannattaa meihin olla yhteydessä 3-4 arkipäivää ennen lahjakortin antamista, jotta ehdimme sen toimittaa sinulle. Loma-aikoihin lahjakortteja ei toimiteta sähköpostiin.